FORGOT YOUR DETAILS?

Servicii

BOSCH Car Service

Maco Motors executa urmatoarele lucrari: Service Mecanica - Electrica, Diagnoza Auto, Reparatii Motoare, Inlocuire Ambreiaj, Revizii Periodice pentru urmatoarele marci: Mercedes-benz, Porsche, BMW, Range Rover, Volskwagen, Audi, Volvo ,Seat, Skoda, Ford, Renault, Opel, Peugeot, Citroen, Dacia.

Asiguram  montaj în conformitate cu procedurile fabricantului datorită colectivului nostru de specialiști calificati sa diagnosticheze si sa repare cele mai sofisticate sisteme ale autoturismului dumneavoastra, ca urmare a participarii lor la sistemul de pregatire organizat periodic de BOSCH .  

Maco Motors Bosch Car Service isi va asuma intotdeauna responsabilitatea pentru toate lucrarile efectuate, oferindu-va garantie* ! Garantia pentru toate piesele inlocuite este de 24 luni, iar pentru manopera de 3 luni.

 
Datorita transparentei si corectitudinii de care dam dovada, clientul poate asista intotdeauna la operatiunea de reparatie a autovehiculului, respectand normele de protectie din cadrul serviceului. ( este exclusa intrarea sub elevator ).

Folosim deasemenea cu regularitate piese originale la preturi foarte bune.

Toate piesele after market folosite sunt marci premium. Exemple : Bosch, Mann, Mahle, Castrol, Motul, Liqui Moly, Ate, Textar.

Oferte:

  • Constatarile pe partea mecanica nu se tarifeaza, cu conditia ca programarea sa se efectueze cu minim 1 zi inainte pt intervalul orar 8-8:30.
  • Nu se percepe niciodata manopera pt inlocuire becuri, cu conditia ca operatiunea sa nu presupune demontare de bara sau aparatoare noroi roata.
  • La fiecare filtru de polen activ sau cu efect antibacterian marca Bosch clientul beneficiaza de o igienizare cu spray special a instalatiei de aer conditionat.
  • La fiecare revizie efectuata, intotdeauna in manopera este inclusa o verificare generala si o diagnoza cu tester a autovehiculului.

Maco Motors Solutions SRL nu prestează servicii de întreținere și reparații cu piesele clientului sau furnizate de terți (dezmembrari auto).   Pentru mai multe intrebari sau clarificari va rugam apelati numarul afisat pe website sau folosind formularul de contact. Va multumim.

TOP