FORGOT YOUR DETAILS?

Despre noi

Cine suntem si cu ce ne ocupam ?

Maco Motors executa urmatoarele lucrari: Service Mecanica - Electrica, Diagnoza Auto, Reparatii Motoare, Inlocuire Ambreiaj, Revizii Periodice pentru urmatoarele marci: Mercedes-benz, Porsche, BMW, Range Rover, Volskwagen, Audi, Volvo ,Seat, Skoda, Ford, Renault, Opel, Peugeot, Citroen, Dacia.

Asiguram  montaj în conformitate cu procedurile fabricantului datorită colectivului nostru de specialiști calificati sa diagnosticheze si sa repare cele mai sofisticate sisteme ale autoturismului dumneavoastra, ca urmare a participarii lor la sistemul de pregatire organizat periodic de BOSCH .  

MacoMotors nu prestează servicii de întreținere și reparații cu piesele clientului sau furnizate de terți (dezmembrari).

Echipa Noastra

Fiecare dintre noi este caracterizat prin ceea ce face.

Echipa MacoMotors considera ca ceea ce facem si cum ne prezentam conteaza foarte mult, tocmai din acest motiv noi garantam serviciile oferite  si va incurajam sa veniti mai aproape, pentru a vedea cine suntem.

 

 

Maco Motors - Transparenta si Corectitudine

Maco Motors Bosch Car Service isi va asuma intotdeauna responsabilitatea pentru toate lucrarile efectuate, oferindu-va garantie* !
Garantia pentru toate piesele inlocuite este de 24 luni, iar pentru manopera de 3 luni.

Datorita transparentei si corectitudinii de care dam dovada, clientul poate asista intotdeauna la operatiunea de reparatie a autovehiculului, respectand normele de protectie din cadrul serviceului. ( este exclusa intrarea sub elevator )

 

 

Costin Marin

General Manager

0722 506 548

costin@macomotors.ro

TOP