FORGOT YOUR DETAILS?

Range Rover

Maco Motors executa urmatoarele lucrari: Service Mecanica - Electrica, Diagnoza Auto,Reparatii Motoare,Interventii Ambreiaj, Revizii Periodice în conformitate cu procedurile fabricantului datorită colectivului nostru de specialiști calificati sa diagnosticheze si sa repare cele mai sofisticate sisteme ale autoturismului dumneavoastra, ca urmare a participarii lor la sistemul de pregatire organizat periodic de BOSCH

Programează-ți automobilul

Intervalul orar in care se pot face programarile este : Luni - Vineri : 08:00 - 10:00 si 13:00-15:00

Atenție! Programarea este valabilă numai după ce primești confirmarea din partea Managerului Maco Motors.  

Maco Motors Bosch Car Service isi va asuma intotdeauna responsabilitatea pentru toate lucrarile efectuate, oferindu-va garantie* ! Garantia pentru toate piesele inlocuite este de 24 luni, iar pentru manopera de 3 luni.

Asiguram  montaj în conformitate cu procedurile fabricantului datorită colectivului nostru de specialiști calificati sa diagnosticheze si sa repare cele mai sofisticate sisteme ale autoturismului dumneavoastra, ca urmare a participarii lor la sistemul de pregatire organizat periodic de BOSCH.

Maco Motors Solutions SRL nu prestează servicii de întreținere și reparații cu piesele clientului sau furnizate de terți (dezmembrari auto).

Costin Marin

General Manager

0722 506 548

costin@macomotors.ro

TOP