FORGOT YOUR DETAILS?

Opel

Maco Motors oferă o gamă largă de servicii, printre care: service mecanic și electric, diagnoză auto, repararea motoarelor, intervenții la ambreiaj și revizii periodice conform procedurilor fabricantului.

Echipa noastră de specialiști este calificată să diagnosticheze și să repare cele mai sofisticate sisteme ale autoturismelor dvs., datorită participării lor la sistemul de pregătire organizat periodic de BOSCH.

Programarile se pot face in ntervalul orar : Luni - Vineri : 08:00 - 10:00 si 13:00-15:00  la telefon : +40 722 506 548

Maco Motors executa urmatoarele lucrari: Service Mecanica - Electrica, Diagnoza Auto, Reparatii Motoare, Inlocuire Ambreiaj, Revizii Periodice pentru urmatoarele marci: Mercedes-benz, Porsche, BMW, Range Rover, Volskwagen, Audi, Volvo ,Seat, Skoda, Ford, Renault, Opel, Peugeot, Citroen, Dacia.

Asiguram  montaj în conformitate cu procedurile fabricantului datorită colectivului nostru de specialiști calificati sa diagnosticheze si sa repare cele mai sofisticate sisteme ale autoturismului dumneavoastra, ca urmare a participarii lor la sistemul de pregatire organizat periodic de BOSCH .  

Maco Motors Bosch Car Service isi va asuma intotdeauna responsabilitatea pentru toate lucrarile efectuate, oferindu-va garantie* ! Garantia pentru toate piesele inlocuite este de 24 luni, iar pentru manopera de 3 luni.

Datorita transparentei si corectitudinii de care dam dovada, clientul poate asista intotdeauna la operatiunea de reparatie a autovehiculului, respectand normele de protectie din cadrul serviceului ( este exclusa intrarea sub elevator ).

Echipa noastră de tehnicieni, mecanici și electricieni este pregătită și echipată cu tehnologii de ultimă generație pentru a menține toate tipurile de vehicule într-o stare perfectă de funcționare pe drum.

Serviciile noastre acoperă toate mărcile de autovehicule.   

Maco Motors Solutions SRL nu prestează servicii de întreținere și reparații cu piesele clientului sau furnizate de terți (dezmembrari auto).

Costin Marin

General Manager

0722 506 548

costin@macomotors.ro

TOP