FORGOT YOUR DETAILS?

Cine suntem si cu ce ne ocupam ?

Tehnicienii, mecanicii si electricienii nostri sunt pregătiţi ( aproximativ 20 ani de experienta) şi echipaţi cu tehnologii de ultimă generaţie pentru toate tipurile de vehicule pentru a le menţine într-o stare perfectă de drum. Testerele folosite sunt originale sub licenta BOSCH si LAUNCH, in fiecare an beneficiind de update pentru ultimele modele de masini aparute.

Serviciile noastre acoperă toate mărcile de autovehicule, fiind disponibile, de asemenea, pentru toate tipurile de motoare - cu aprindere prin scânteie sau diesel.

Maşina dumneavoastră este pe cele mai bune mâini când o duceţi la Maco Motors Bosch Car Service pentru întreţinere şi reparaţie.

Maco Motors Solutions SRL nu prestează servicii de întreținere și reparații cu piesele clientului sau furnizate de terți (dezmembrari auto).

Echipa Noastra

Fiecare dintre noi este caracterizat prin ceea ce face.

Echipa MacoMotors considera ca ceea ce facem si cum ne prezentam conteaza foarte mult, tocmai din acest motiv noi garantam serviciile oferite  si va incurajam sa veniti mai aproape, pentru a vedea cine suntem.

 

 

Maco Motors - Transparenta si Corectitudine

Maco Motors Bosch Car Service isi va asuma intotdeauna responsabilitatea pentru toate lucrarile efectuate, oferindu-va garantie* !
Garantia pentru toate piesele inlocuite este de 24 luni, iar pentru manopera de 3 luni.

Datorita transparentei si corectitudinii de care dam dovada, clientul poate asista intotdeauna la operatiunea de reparatie a autovehiculului, respectand normele de protectie din cadrul serviceului. ( este exclusa intrarea sub elevator )

 

 

Costin Marin

General Manager

0722 506 548

costin@macomotors.ro

TOP